Je vakantie – mét extra korting – Alle aanbieders op een rij

Bij een nieuw jaar horen nieuwe reizen. Wanneer u online opzoek gaat naar mooie nieuwe reizen om te ondernemen, zult u zien dat er ontzettend veel aanbieders zijn. Voor welke aanbieder moet u gaan? Welke aanbieder past het beste bij uw wensen? Wij zetten voor u graag de grootste aanbieders op een rij met al hun voordelen en omschrijvingen. Boekt u bij één van deze aanbieders via de website van de Family Card krijgt u ook nog eens altijd een extra korting! Voor FamilyCard kan u zich online gratis aanmelden. U kunt er per categorie zien met welke bedrijven en webshops er wordt samengewerkt. Vandaag bespreken we de aanbieders op het gebied van reizen. Als u de gewenste reis boekt via de link die is aangegeven op de website van Family Card zult u te allen tijde een additionele korting ontvangen. En laten we eerlijk zijn, een extra korting is altijd mooi meegenomen!

Hotels boeken: Booking.com
Wanneer u hotels wilt boeken zijn er altijd een aantal grote namen waar u aan zult denken. Eén van deze namen is de website van booking.com
Booking.com is een zeer betrouwbare website met een groot assortiment aan accommodaties. Wanneer u via de Family Card doorlinkt naar de website van Booking.com en een accommodatie boekt, krijgt u een korting van 2%.
Booking.com biedt accommodaties aan in elke uithoek van de wereld. Elk continent heeft accommodaties die worden aangeboden via booking.com. Ze werken niet alleen samen met hotels maar ook met hostels, resorts en luxe appartementen. Sinds een jaar kun je er ook woningen boeken zoals bij AirBnb, dit is vaak nog voordeliger dan het boeken van een hotel.

Hotels boeken: Expedia
Via Expedia kunt u per boeking tussen de 0.5% en 3.5% terugkrijgen wanneer u boekt via de link op Family Card. Op Expedia kun je kiezen uit veel hotels maar ook uit vakantiehuizen. Gaat u met een groter gezin op reis en wilt u meer flexibiliteit omtrent ruimte en faciliteiten, ga dan eens voor een vakantiehuis via Expedia.

Hotels boeken: Accord Hotels
Als u via de website van Family Card een hotel van Accord boekt krijgt u een percentage tussen de 0.75% en 4% terug van de totaalprijs van uw boeking. Accord hotels staan er om bekend op centrale locaties te zitten en vaak te beschikken over fijne wellness faciliteiten. De Accord Hotels zijn ook perfect voor jonge gezinnen omdat de kamers vaak uitgerust zijn met de benodigdheden die nodig zijn voor het verzorgen van de kids.

Vluchten: Brussels Airlines
Wanneer u een vlucht wilt boeken zijn er een aantal airlines die hoog aangeschreven staan. Wilt u met een Belgische vliegtuigmaatschappij vliegen dan komt u al snel uit bij Brussel Airlines. Brussel Airlines is een betrouwbare vliegtuigmaatschappij en brengt u van Brussel Zaventem de hele wereld over. Zo vliegt u naar Miami, New York of Barcelona in een Boeing 737. Deze zijn op een 2-3-2 manier uitgerust zodat u, ook wanneer u met uw gezin reist, er zeker van kunt zijn bij elkaar te kunnen zitten tijdens het vliegen. Boekt u via de link van de Family Card krijgt u een korting van 0,75% van uw ticketprijs.

Vluchten: Vueling
Vueling gebruikt u voor al uw voordelige vluchten binnen Europa. Boekt u via de link van de Family Card krijgt u direct een korting van €1,40.
Vueling is een Spaanse vliegtuigmaatschappij en u zult daarom zien dat de vluchten van Zaventem naar Spaanse bestemmingen ook extra scherp geprijsd zijn. Zo vliegt u voor een klein bedrag onder de €100,- al retour naar Barcelona, Malaga en Madrid. Ook vliegt u met Vueling naar verschillende landen in Scandinavië zoals Zweden en Denemarken en kunt u West Europa ook prima ontdekken met Vueling.

Trein en Busreizen: Oui.sncf
Via Oui.sncf kunt u de leukste reizen boeken per trein en bus. Boekt u via de Family Card krijgt u een bedrag van 1.5% van het totaalbedrag teruggestort. U kunt met de Oui.sncf bijna heel Europa ontdekken. De mooiste treinreizen met de Oui.sncf maakt u echter door Frankrijk. U reist met een uitzicht op prachtige stedelijke steden, wijngaarden en weilanden. De treinreizen zijn zeer betaalbaar waardoor het heel toegankelijk is om met een (groot) gezin te reizen.

Treinreizen: Thalys
De Thalys is een groot favoriet voor wanneer u Frankrijk wilt bezoeken vanuit België. Met de Thalys reist u binnen een kleine 2 uur tussen Brussel naar Parijs. Wanneer u boekt via de link van de Family Card krijgt u 2.25% van het totaalbedrag teruggestort op uw rekening. Met de Thalys reist u niet enkel naar Parijs maar kunt u ook naar Disney Land reizen. Ook kunt u met de Thalys Nederland ontdekken door een trip naar Rotterdam of Amsterdam te boeken.

Vakantieparken: Center Parcs
Center Parcs is al decennia lang het leukste familie vakantiepark van zowel Nederland als België. Center Parcs biedt fijne vakantiehuizen aan in prachtige natuuromgevingen met fantastische faciliteiten. Zo heeft elke Center Parcs zwembaden, restaurants en speelcentra (bowling, biljart en overige entertainment opties). Boekt u via de Family Card dan ontvangt u een korting van 1.5% op uw gehele reis. Een bezoek aan Center Parcs is een genot voor jong en oud en alleen daarom al uw bezoek meer dan waard. U zult heerlijk genieten, ontspannen en plezier beleven in een prachtige omgeving.

Cruises: MSC Cruises
Een Cruise boeken is helemaal volgens de reistrend van 2020. Een cruise is dé perfecte manier om meerdere nieuwe bestemmingen te ontdekken tijdens één vakantie. U hoeft zich ook niet te verplaatsen: u verblijft uw gehele reis in de zelfde kamer op het schip. Een cruise is fijn voor families omdat er veel faciliteiten zijn die voor verschillende doelgroepen bedoeld zijn. Zo zijn er kinderclubs en kinderzwembaden voor de kids, zo zijn er musicals en magic shows voor jong en oud en zo zijn er wellness faciliteiten aan boord voor u. Boekt u een MSC Cruise via Family Card dan krijgt u niet alleen een bedrag van €16,- terug, u zult ook gegarandeerd een fantastische vakantie tegemoet gaan.

Tour Operators: TUI
Via everyclickismagic.com, een zuserproject van FamilyCard kan u een Tui vakantie boeken en een deeltje van de kost laten doneren aan een goed doel, zonder dat het u extra kost als klant. Tui is dé reisorganisatie waarbij u alles kunt boeken wat uw hartje begeerd. Van vluchten tot accommodatie of leuke combi deals. TUI is een betrouwbare organisatie met jarenlange ervaring en een klantenservice die er op is getraind de klant te allen tijde tevreden te houden. Ook heeft TUI vaak veel vroegboekkortingen waardoor u veel geld kunt besparen op uw reis. Ook organiseert TUI vaak ticket sales. Hierbij kunt u vliegtickets met een grote korting scoren. Zo staat de maand Januari in het teken van Noord-Amerika. U kunt Miami bezoeken voor slechts €350 euro! Wie weet wat Februari zal brengen.
Wilt u liever dichterbij huis blijven is dit ook geen enkel probleem. TUI brengt u naar Gran Canaria, Turkije, Griekenland, Tenerife, Spanje en nog veel meer bijzondere bestemmingen. Wilt u de koude winter in België ontsnappen? Boek dan snel een reis met TUI naar de heerlijke warme zon!

Excursies: Tiqets
Heeft u de vlucht en de accommodaties al geboekt, dan is het tijd voor het boeken van uw excursies. Boekt u via Tiqets dan krijgt u gegarandeerd de leukste activiteiten tegen de beste prijzen. Met meer dan 1000 activiteiten verdeeld over meer dan 25 landen zit er geheid een activiteit bij die aansluit op uw wensen. Boekt u deze via de Family Card dan krijgt u in ieder geval al een korting van 3% op uw aankoopprijs.

Weet u al wat de volgende reis bestemming wordt? Wij zijn er van overtuigd dat u met bovenstaande tips er snel uit zult komen en een fantastische reis zult boeken!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top