Click & collect in 8 populaire winkels: een overzicht

Click & collect is helemaal hot. Volgens dat principe reserveer je je producten online en haal je ze later op in de fysieke winkel. Zeker in coronatijden, waarin winkels soms voor veiligheidsredenen moeten sluiten, is dit contactloze afhalen de way to go.

Natuurlijk kan je je online bestellingen nog altijd laten leveren tot aan je voordeur. De post heeft het misschien wat drukker, maar  je pakje komt zeker aan. En dankzij track-and-tracecodes weet je ook altijd precies waar het zich bevindt.

Ontdek hoe click & collect werkt bij deze acht welbekende winkelketens.

 

  1. Dreamland

Bestelling afgerond? Dan leggen de mensen bij Dreamland je pakje zo snel mogelijk voor je klaar in de winkel. Reken op één à twee werkdagen.

 

  1. ZEB

Bij ZEB krijg je een mail als je bestelling klaarligt. Je krijgt dan veertien dagen om je pakje af te halen.

 

  1. Torfs

Als je iets online koopt bij Torfs, hoef je niet op voorhand te betalen. Je bestelling wordt aan de kant gelegd in de afhaalwinkel waar het voorradig is, en je betaalt ter plekke.

 

  1. Hunkemöller

Shop je online bij Hunkemöller? Dan haal je je pakket op wanneer je wilt, zolang het maar gebeurt binnen de veertien dagen. Gewoonlijk staat het voor je klaar na drie tot vijf werkdagen.

 

  1. MediaMarkt

Is je online aankoop in voorraad bij MediaMarkt? Dan kan je ze vaak nog diezelfde dag afhalen in een lokale MediaMarkt-winkel. Betalen doe je gewoon vooraf, in de webshop.

 

  1. Vanden Borre

Als je bestelling voorradig is in een Vanden Borre-winkel, kan je ze er soms al na een halfuur gaan afhalen. En je betaalt geen voorschot als je bestelling lager is dan 1000 euro.

 

  1. Krëfel

Bij Krëfel kan je je online aankopen vaak al na een uur afhalen. En als je dat wilt, pakken de winkelmedewerkers je bestelling gratis voor je in.

 

  1. HEMA

Bestel je vóór 21 uur bij HEMA? Dan ligt je pakje gewoonlijk binnen de vier tot acht werkdagen klaar in een winkel bij jou in de buurt. Zodra dat het geval is, krijg je een mail. Je hebt dan veertien dagen om het op te halen. Oh, en als je iets bestelt met je HEMA-account, kan je je order online volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top