Laatste update 16•03•2021

Valentijnsgeschenken waar mannen blij van worden

LIFESTYLE

Valentijnsgeschenken waar mannen blij van worden

Wil je jouw lief dit jaar verrassen met een origineel Valentijnscadeau? Ben je op zoek naar het ultieme cadeau, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? In dit blog delen wij leuke cadeautips waarmee je jouw man eens heerlijk kunt verwennen. Ook ontdek je met welke cadeaus je mannen pas echt een plezier doet. Met onze tips beleef je dit jaar een Valentijnsdag om nooit te vergeten. Je kunt al onze geschenkideeën heel eenvoudig via de webshops op de website van Familiecard bestellen. Maar liefst 830 verschillende webshops zijn bij onze website aangesloten. Of je jouw lief nu wil verrassen met een weekendje weg of met een schitterende horloge; je vindt het via Familycard. Ook profiteer je altijd van aantrekkelijke kortingen.

Romantische cadeaus voor een passionele avond
Ontdek de meest romantische cadeaus om jouw lief heerlijk in de watten te leggen. Succes verzekerd dat je hem de mooiste Valentijnsdag bezorgd waar hij nog lang aan zal denken. En daar is niet alleen hij heel erg blij mee, maar jij zelf ook. Zo kun je bij Familycard kiezen uit diverse geschenken voor een onvergetelijk moment voor jullie beiden. Doe jouw Valentijn bijvoorbeeld een avond cadeau met de lekkerste hapjes en drankjes en ga gezellig samen uit op een toer culinair. Organiseer voor de kids een logeerpartij bij bomma en bompa zodat jullie samen kunnen genieten van een romantische avond. Is jouw lief een echte wijnliefhebber, verras hem dan met een luxe wijnarrangement. Zet sfeervolle muziek op, doe de kaarsjes aan en prepareer heerlijke amuses om samen van te proeven. Een passionele avond gegarandeerd!

Valentijnsgeschenken waar mannen blij van worden
Wil je jouw lief extra verrassen met een heel speciaal cadeau? Een cadeau waarin jij je op en top vrouw voelt en waar hij zo blij mee is, dat je er zelf ook lang plezier aan kunt beleven? Ga dan op de verleidelijk toer en hul je in stijlvolle en classy lingerie. Het ultieme cadeau voor hem, maar ook voor jou! Geef je romantische avond een spannend tintje met een meer erotisch cadeau. Succes verzekerd dat jouw lief je op handen zal dragen en met alle liefde een keer de strijk van je overneemt. Is jouw man van nature niet zo romantisch, maar zou je graag willen dat hij jou ook eens verrast? Dan hebben wij leuke cadeautips waarmee je hem wél in een romantische bui krijgt.

Maak jouw lief a very happy man! en kies eens voor een cadeau waar je misschien niet zo snel aan zou denken voor Valentijn. De meest mannen zijn bijvoorbeeld dol op auto's en moto's dus als jij hem een cadeau koopt waarmee hij zijn auto of moto kan restylen of mooi kan oppoetsen dan is hij 'top of the world' gelukkig. Ook games doen het altijd goed. Via Familiecard kun je kiezen uit ruim 25 webshops waar je games kunt bestellen met mooie kortingen. Jouw man zal het zeker waarderen als jij hem de limited edition van zijn favoriete autorace of voetbal game koopt. En als je dan voorstelt om binnenkort eens samen naar een typische chick flicks film te gaan, dan zal hij met alle liefde met jou meegaan. Een absolute win-win situatie.

Valentijncadeaus voor het hele gezin
Valentijnsdag is de dag van de liefde! En waarom zou je Valentijnsdag dan niet vieren met je meest dierbaren: je man en je kinderen? Zo kun je er dan ook voor kiezen om deze mooie dag door te brengen met je prachtige gezin. Geniet samen van een gezellig bezoek aan een pretpark en beleef met de family een onvergetelijke dag vol vermaak en plezier. Je kunt bij Familycard kiezen uit ruim acht pretparken, elk met een eigen thema. Of combineer een attractiepark met dé stad van de liefde: Parijs en boek een weekend naar Eurodisney! Een andere leuke tip is een dag of een midweek met het gezin naar een vakantiepark. Je kunt kiezen uit de meest populaire vakantieparken van CenterParcs tot Landal Greenparks. Terwijl de kinderen lekker spetteren in het zwembad of zich amuseren bij de kinderanimatie, geniet jij samen met jouw Valentijn van een heerlijk drankje op het terras. Zo beleef je een relaxte Valentijnsdag met het hele gezin.

Beleef de mooiste Valentijnsdag van jouw dromen
Met de meest prachtige geschenken beleeft niet alleen jouw liefste, maar ook jij zelf de mooiste Valentijnsdag ever. Je vindt in onze webshop cadeaus in maar liefst 20 verschillende productcategorieën. Bij Familycard kun je heel eenvoudig de meest originele cadeaus bestellen. Zelfs als je helemaal geen idee hebt wat je voor jouw man kunt kopen, dan vind je bij ons de oplossing. Bezoek de website en doe alvast ideeën op. Maak een lijstje met favoriete cadeaus en laat jouw allerliefste stralen op 14 februari. Ga samen romantisch een dagje erop uit of laat een heerlijke maaltijd thuis bezorgen en geniet van een culinaire avond voor twee. Verras hem met een coole gadget of verwen je man met een vliegreis naar zijn droombestemming.

De meest verrassende cadeaus voor een leuke prijs
Op de website van Familycard vind je toffe cadeaus in verschillende prijsklassen. Zo is er voor elk budget voor ieder wat wils. Ontdek de leukste cadeaus van sieraden en geschenkboxen tot een familieweekend in een vakantiepark of een romantische cruise voor twee. Als je via FamilyCard bestelt, profiteer je altijd van extra korting. Waar ga jij jouw lief dit jaar mee verrassen? Bestel een uniek cadeau voor jouw allerliefste en maak van 14 februari een bijzondere Valentijnsdag.

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)