10 Belgische influencers om te volgen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig Instagram, influencer marketing is erg gegroeid in de afgelopen paar jaar. Hier vind je een lijstje met 5 interessante Belgische influencers om te volgen op het gebied van gezondheid en fashion.

Top 5 influencers fashion:
Hier volgt de top 5 influencers op gebied van fashion, als eerst zal de Instagram gebruikersnaam genoemd worden en het aantal volgers. Verder meer informatie over de onderwerpen waarover de influencer post en andere extra weetjes.


1. Gaellegd
Gaelle heeft op dit moment ongeveer 1,1 miljoen volgers en richt zich op mode, gezondheid, beauty en reizen. Gealle is een beautyvlogger en een echte tomboy. Haar Instagram account is enorm populair en ze heeft ook op de cover gestaan van meerdere tijdschriften, zoals p magazine en Playboy.


2. Aurelievandaelen
Aurelie heeft zo’n 721.000 volgers op Instagram en post vooral over mode, beauty, lifestyle en reizen. Ze heeft een YouTube account, een eigen blog en een populair Instagram account.


3. Talisalo
Talisa Loup heeft op dit moment 333.000 volgers op Instagram. Talisa is samen met haar beste vriendin eigenaar van TotallyTwo, samen schreven ze ook een boek: Hoe word ik Insta-famous. Ze post vooral veel op het gebied van mode lifestyle en heeft ook een YouTube account.


4. Masoomminawala
Masoom Minawala Mehta heeft op Instagram zo’n 414.000 volgers en plaats veel over mode, fashion en lifestyle. Ze heeft samengewerkt met veel bekende mensen, waaronder Nike, Dior, MAC en Calvin klein. Masoom heeft 6 korte cursussen gevolgd op gebied van mode aan het London College of Fashion en Central Saint Martins.


5. Aurelaskandaj
Aurela heeft op Instagram 229.000 volgers en is daarnaast ook erg populair op YouTube. Ze post veel over mode, beauty en reizen doet daarnaast ook nog modellenwerk. Verder houdt ze erg van reizen om nieuwe culturen te ontdekken.

Top 5 influencers op het gebied van gezonde voeding:
Hier volgt een lijst van de top 5 influencers op het gebied van gezonde voeding. Deze top 5 bestaat uit de meest creatieve en populaire influencers die je zeker wilt volgen. Je zal overspoeld worden met motivatie om lekker en gezond te gaan eten.


1. Serioherman
Serio herman heeft 193.000 volgers op Instagram en is kok. Hij volgde een koksopleiding in België en is onder andere bekend van het tv-programma Superstar Chef.


2. Sandrabekkari
Sandrabekkari heeft 92500 volgers op Instagram en post veel over gezonde gerechten. Ze is een auteur van de kookboekenreeks: Nooit meer diëten. In 2018 heeft ze haar eigen 100% volkoren speltbrood op de markt gebracht.
3. Pascaleneassens heeft 89000 volgers op Instagram en deelt hier onder andere gezonde recepten. Ze heeft meerdere kookboeken geschreven en een vooral erg natuurlijk en gezond.


4. Thefoodalist
Amélie Vincent heeft 80400 volgers op Instagram en post over de beste restaurants met het lekkerste eten. Ze houdt van lekker en gezond eten en is een grote naam in de culinaire wereld.


5. Charlotte_collard heeft 71400 volgers op Instagram en post veel over gezonde en natuurlijke voeding. Ze begon haar carrière als model, maar is inmiddels een influencer op gebied van gezonde voeding. Ze is ook tv-presentatrice en gaat daarmee langs bij restaurants met een of meerdere Michelin sterren en laat de chefs een authentiek recept bereiden.

Influencer is een term die in de laatste jaren is opgekomen en steeds groter en bekender aan het worden is. Influencers promoten vaak een product en geven je korting. Via de FamilyCard krijg je ook altijd extra korting bij vele webshops. De influencers die hierboven genoemd zijn hebben allemaal een goedlopend Instagram account en vaak ook nog een YouTube kanaal of blog en zijn actief op andere sociale media platformen, zoals Twitter, Snapchat of Facebook. Ze zijn populair geworden door hun mening passie te delen met anderen. Influencers blijven stijgen in populariteit en er komen steeds meer influencers bij. Als je inspiratie wilt opdoen, volg dan de bovenstaande influencers en volg je dromen.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top