Studeer waar en wanneer je wil met de voordelige cursussen van NHA

Wanneer mensen gaan studeren, dan is dat vaak met een bepaald doel of bepaald carrièrepad voor ogen. Je volgt bijvoorbeeld een studie Marketing om later iets in de reclamewereld te gaan doen. Maar na verloop van tijd kan het zijn dat het doel of carrièrepad dat je enkele jaren terug voor ogen had, er iets anders gaat uitzien. Misschien ben je wel tijdelijk werkloos door een uitzonderlijke situatie zoals bijvoorbeeld de Coronacrisis, misschien zijn er op een bepaald moment geen opportuniteiten in een specifieke branche of misschien wil je gewoon jouw carrière een andere wending gaan geven. Dan kan je ervoor kiezen om één van de cursussen te volgen van NHA. Zo kan je op een makkelijke en voordelige manier de opleiding volgen die ervoor zal zorgen dat je toch nog die droom kan realiseren.

Verdien het geld van jouw cursus meteen terug

Wanneer je jezelf wil omscholen of wanneer je een droom wil realiseren, dan kan het een goed idee zijn om van thuis uit een cursus te volgen. Zo kies je er niet alleen voor om jouw vrije tijd nuttig in te vullen, maar met een cursus zorg je er voor dat je op een snelle, eenvoudige en voordelige manier jezelf de opleiding geeft waardoor je jouw carrière een nieuwe wending kan geven of waardoor je een persoonlijke droom kan realiseren. Het leuke aan de cursussen van NHA is dat je dankzij het enorm groot aanbod een grote keuze hebt aan cursussen en dat je makkelijk een cursus kan terugvinden die zich op termijn laat terugverdienen. Als je bijvoorbeeld door het volgen van een specifieke cursus naar verloop van tijd zicht krijgt op een nieuwe job, dan kan je gerust van een succes spreken.

Ga voor een gewaardeerd diploma met één van de beroepsopleidingen

Heb je zelf nog geen diploma behaald of is de drang naar het behalen van nog een diploma bovenop jouw andere diploma’s nog steeds erg groot? Wel, dan zijn de beroepsopleidingen van NHA ongetwijfeld iets voor jou. Door de jaren heen is het aanbod van beroepsopleidingen van NHA erg uitgebreid en kan je kiezen uit een enorm grote waaier van opleidingen. Zo kan je er een cursus volgen voor Dactylo tot een volwaardige opleiding voor administratief bediende. Als je beslist om één van de beroepsopleidingen van NHA te volgen, dan kan je er op rekenen dat een persoonlijke docent je zal begeleiden gedurende de volledige cursus tot je voor de cursus geslaagd bent en dus ook jouw NHA-instituutsdiploma behaalt.

Een eigen zaak starten was nog nooit zo eenvoudig

Heel veel mensen dromen er (vaak al van jongs af aan) van om een eigen te beginnen en zo volledig op eigen houtje geld te verdienen. Maar na het volgen van studies op school en vervolgens de eerste stappen in het werkveld te zetten, lopen de dingen soms anders dan gepland en wordt het oprichten van een eigen zaak uitgesteld en in heel veel gevallen ook gewoon afgesteld. Maar toch blijven heel veel mensen er zelfs nog op latere leeftijd van dromen om hun droom uit te laten komen en een eigen zaak op te starten. Uiteraard is het in heel veel gevallen aangewezen (en vaak ook verplicht) om een cursus te volgen vooraleer je van start kan gaan. Het groot en uitgebreid aanbod van NHA laat je toe om tussen de vele verschillende cursussen de cursus te vinden die je zal helpen met het opstarten van jouw eigen zaak. Bovendien kan je bij het volgen van een online cursus van NHA steeds rekenen op 100 procent examengarantie en een persoonlijke begeleiding van een docent gedurende de opleiding.

Leer een nieuwe taal op jouw eigen tempo

Iedereen heeft zo z’n eigen hobby. Heel veel mensen houden er van om bijvoorbeeld te sporten, andere mensen houden er dan weer van om te klussen en nog andere mensen houden er van om steeds bij te leren. Een van de vaardigheden die je altijd kan vergroten, zijn je taalvaardigheden. Deze kan je steeds, om welke reden dan ook, vergroten en uitbreiden. Als je bijvoorbeeld regelmatig op reis gaat naar Spanje, dan is het leuk om in vloeiend Spaans jouw favoriet gerecht te kunnen bestellen. Of wil je vlot kunnen communiceren met jouw nieuwe Russische kennis, dan kan het leuk zijn dat je ook een woordje Russisch kan spreken. Maar het aanleren van een nieuwe taal hoeft niet altijd naar aanleiding van iets te zijn. Je kan ook gewoon van nature uit geïnteresseerd zijn in de vele verschillende talen die er bestaan. NHA biedt heel wat taalcursussen aan voor zowel schriftelijke als mondelinge communicatie die je makkelijk kan volgen via het Easy Learning systeem. Hierbij ligt de focus eerder op het praktisch en actief taalgebruik, dan op de grammatica van een taal. Verder kan je via de handige taal-app van NHA op een speelse maar efficiënte manier jouw kennis van de nieuwe taal verbeteren.

Behaal een officieel erkend BSO diploma

Heb je vroeger door omstandigheden jouw studies secundair onderwijs niet succesvol kunnen beëindigen? Of heb je nooit echt interesse of aanleg gehad om op school de nodige studies te volgen om zo jouw diploma secundair onderwijs te behalen? Wel, ook hiervoor heeft NHA een oplossing op maat. Via de cursussen die NHA aanbiedt kies je ervoor om cursussen te volgen die volledig op jouw maat gemaakt zijn en die bovendien ook afgestemd zijn op het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap. Op die manier kan je je niet alleen op je eigen tempo van thuis uit voorbereiden voor het examen, maar gedurende de volledige cursus wordt je door jouw persoonlijke docent begeleid. Je kan jouw huiswerk insturen en laten nakijken, waarna je docent jou van de nodige feedback al voorzien. Op die manier haal je zonder enige moeite het secundair diploma.

Vind de hobby die het beste bij jou past

Op latere leeftijd is het vaak zo dat, wanneer je met pensioen bent, je veel meer vrije tijd hebt. De uren die je normaal doorbrengt op je werk, kan je nu besteden aan activiteiten waar je voordien helemaal geen tijd voor had. Een leuke vrijetijdsbesteding kan dus zeker en vast goed van pas komen als je met iets leuks wil bezig zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe hobby of je wil juist nog beter worden in jouw huidige hobby, dan zijn de hobbycursussen van NHA zeker iets voor jou. De hobbycursussen van NHA zijn erg uitgebreid en je vindt er een zeer uitgebreide waaier van mogelijke opleidingen die je kan volgen. Het aanbod van hobbycursussen van NHA gaat van beauty en wellness tot computer en psychologie. Als je een cursus gevonden hebt die jou interesseert, dan kan je nadat je ingeschreven bent voor een cursus meteen aan de slag doordat je onmiddellijk toegang krijgt tot het lesmateriaal van NHA. Op die manier was het vinden van een nieuwe hobby die bij jou past nog nooit zo makkelijk.

Waarom kiezen voor een cursus van NHA?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om van thuis uit een cursus te volgen. De reden hiervoor kan te maken hebben met verschillende factoren. Zo kan het zijn dat je door de Coronacrisis tijdelijk zonder werk zit en dat je beslist hebt om jezelf om te scholen. Maar het kan even goed zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe hobby en je dus interesse hebt in het volgen van een hobbycursus om zo een nieuwe hobby te leren of om juist beter te worden jouw huidig hobby. Of misschien wil je al langer een nieuwe taal onder de knie krijgen en wil je dus een cursus volgen om zo een degelijk woordje Spaanse te kunnen praten. Het aanbod van de verschillende opleidingen bij NHA laat je toe om de juiste opleiding te volgen. Maar daarnaast biedt NHA ook nog de volgende voordelen:

15 dagen gratis op proef

Uiteraard is het moeilijk om op voorhand goed te kunnen inschatten of een cursus echt helemaal jouw ding zal zijn. Daarom krijg je bij NHA steeds een proefperiode van 15 dagen waarin je jouw studiepakket kan terugsturen.

Persoonlijke begeleiding door vakdocent

Tijdens het volgen van een cursus is het leuk om te weten dat je steeds kan rekenen op de persoonlijke begeleiding van een vakdocent. Zo kan je bijvoorbeeld jouw taken laten nakijken om vervolgens de nodige feedback te ontvangen zodat je zonder problemen jouw cursus succesvol kan afronden.

Studeer op jouw eigen tempo

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor een cursus van NHA kiezen, heeft te maken met het feit dat de cursussen volledig op eigen tempo gevolgd kunnen worden. Je kiest zelf wanneer je thuis of online jouw cursus zal volgen om zo op een comfortabele en zorgeloze manier jouw diploma te behalen.

Lesgeld terug als je niet slaagt!

Een grote troef van NHA is dat het slagingspercentages tot de hoogste in België behoren. Hierdoor kan NHA ook een unieke belofte maken: bij het volgen van één van de cursussen of opleidingen met examens krijg je steeds je geld terug als je niet geslaagd bent.

Start direct met de cursus

Als je het aanbod van cursussen van NHA bekeken hebt en je hebt een cursus gevonden die voor jou interessant kan zijn, dan kan je meteen nadat je ingeschreven bent aan de slag. Na je inschrijving krijg je directe toegang tot het platform van NHA waardoor je je dus meteen kan verdiepen in het lesmateriaal en van start kan gaan.

Krijg meteen extra korting op jouw favoriete cursus (+ gratis tablet of bluetooth speaker)

Heb je een interessante cursus gevonden die je wil volgen? Wel, dan is er goed nieuws want via FamilyCard krijg je een extra korting van 3,75 euro op het totale bedrag van jouw cursus. Daarnaast ontvang je ook nog een gratis 9 inch tablet + toetsenbord of een bluetooth speaker bij jouw inschrijving. Aarzel dus zeker niet en ga meteen van start met jouw favoriete cursus bij NHA.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top