Laatste update 16•03•2021

Duurzaam, compact en cosy

LIFESTYLE

Duurzaam, compact en cosy

Comfortabel, duurzaam, compact en gezellig vormen de sleutelwoorden in het nieuwste meubelaanbod. Fabrikanten spelen in op de trend naar compacter wonen. Natuurlijke materialen, warme kleuren, zachte belijningen en knusse kussens maken het cosy en comfy.

Degelijk en ecologisch

Solid is de nieuwste collectie van Hülsta. Het is een volledig duurzame collectie op basis van materialen die na hun levenscyclus volledig kunnen gerecycleerd worden. Massief hout, behandeld met kwaliteitsolie, vormt het hart van de collectie. Het wordt gecombineerd met andere kwalitatieve materialen zoals staal, glas, keramiek, wol en natuurlijk leder.
www.huelsta.com

Artisanaal en ethnisch

Deze teakhouten kast uit de Tabwa-collectie van Ethnicraft is artisanaal bewerkt met motieven die geïnspireerd zijn op de Tabwa-cultuur uit Centraal Afrika. De geometrische motieven matchen perfect met de minimalistische vormgeving van dit ranke meubel.
www.ethnicraft.com

Combinaties à la carte

Bellice van Leolux is een tijdloze lijn die het mogelijk maakt om een opstelling op maat te creëren. De lijn omvat een fauteuil, een divan en een bank met twee of drie kussens, verkrijgbaar in verschillende formaten. Een mooi aanbod van aanbouwelementen zoals drie poefs, twee chaises longues en opties zoals hoofdsteunen in drie breedtes en een armkussen maakt het programma compleet.
www.leolux.be

Sereniteit aan tafel

Hay houdt het Scandinavisch sober met deze elegante tafel van wit laminaat in combinatie met matgelakte eikenhouten stoelen met afgerond hoeken. Blikvanger boven de tafel is de Nelson Saucer Bubble hanglamp.
www.hay.dk

City-formaat

Omdat we in de stad steeds kleiner wonen, stelde Jori op de recente meubelbeurs van Keulen een compacte versie van het sofamodel “Sophia Landscape” voor, namelijk de “Sophia City”. Deze nieuwe versie heeft dezelfde afgeronde belijning en uiteraard hetzelfde comfort als het Landscape-model.
www.jori.be

Macaron

Deze nieuwste poef van Jori kreeg de toepasselijke naam “Macaron” mee. Het ontwerp speelt in op de trend naar vloeiende, organische lijnen. De Macaron is verkrijgbaar in leder of in stof, telkens in een ruim kleurengamma. De sierband is enkel in leder verkrijgbaar.
www.jori.be

In de mood met Muud

Licht en comfortabel en ook geschikt voor kleinere ruimtes, dat is Muud, de nieuwste lijn van Walter Knoll die gezelligheid op z’n puurst uitstraalt.
www.walterknoll.de

Relax

Deze relaxzetel van Walter Knoll in groen leder vormt letterlijk en figuurlijk een rustpunt in het interieur. Solo is hij de ideale fauteuil voor de leeshoek, maar hij kan ook een zithoek net dat extra tintje geven.
www.walterknoll.de

Warm en zacht

De nieuwe collectie van Cor draait rond warme kleuren zoals kerrie, terracotta, wijnrood en petroleumblauw. Zoals dit model Avalanche met zachte kussens in een aaibare stof.
www.cor.de

Eigentijds design met geschiedenis

Het Belgische bedrijf Pierre De Valck staat voor authentieke, handgemaakte meubelen die in België vervaardigd worden. Pure materialen staan hierbij centraal. Dit kabinet met steen is gemaakt van geoxideerd en gewaxt aluminium. In de opening is een ongepolijste lapis lazuli verwerkt van 65 miljoen jaar oud, gevonden in de Sar-e-Sangmijn in Badakhshan (Afghanistan).
www.pierredevalck.be

Stoel met stijl

Thomas Van Noten is een multidisciplinaire ontwerper uit Antwerpen. Zijn focus ligt op meubel- en interieurdesign. Hij gaat hierbij constant op zoek naar nieuwe en eerlijke materialen, in combinatie met vakmanschap en nieuwe technieken. Deze Jessi-stoel in Amerikaanse notelaar en roze fluweel is een mooi voorbeeld van zijn stijl.
www.thomasvannoten.com

Familiefoto

De stoelen van TEAM 7 typeren zich door hun milieuvriendelijk ontwerp en hun comfort. Dankzij het gebruik van diverse materialen zoals hout, metaal en diverse bekledingen omvat de grote Team 7 stoelenfamilie stijlen voor elk interieur.
www.team7.com

Zitcomfort op kindermaat

De Deense zitmeubelfabrikant Sofacompany lanceerde onlangs een collectie zetels en poefs voor kinderen. De stijl is identiek aan de volwassen meubelen, de kleuren variëren van discreet tot fel.
www.sofacompany.com

Hout en leder

Architect Bernard Dubois en lederwarenontwerper Isaac Reina sloegen de handen in elkaar en ontwierpen samen acht objecten voor het interieur, van een kamerscherm tot een stoel. Elk object is gemaakt van hout en is bekleed met naturel of zwart gelooid leder.
www.maniera.be


 

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)