Laatste update 16•03•2021

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’

GETUIGENISSEN

Evelyn over FamilyCard: ‘Sparen voor een leuk weekendje weg’
Evelyn is dertig jaar, komt uit Kortrijk en heeft twee kinderen. Ze gebruikt haar FamilyCard al sinds de start in 2017 en is nog altijd even enthousiast.

Geld sparen met afhaalmaaltijden en luiers

Hoe het voor Evelyn begon? “Een vriendin van mij – ook mama – sprak me aan over de voordelen en hoeveel ze al bespaard had”, vertelt Evelyn. “Daarom besloot ik om het ook eens te proberen. Tijdens de lockdown bestelden we vaak afhaaleten bij lokale restaurants via Takeaway.com, een partner van FamilyCard. Zo spaarden we al een mooi bedrag bijeen.” “Daarnaast kreeg ik 10 euro extra korting op mijn nieuwe loopschoenen van New Balance. En onze luiers bestellen we voortaan op Plein.be en Drogisterij.net. Dat zijn twee webshops die we via FamilyCard leerden kennen en waar we ook kortingen kunnen sparen.”

Netjes uitbetaald

“Ook mijn man is fan. Hij koopt nu al zijn kantoormateriaal en elektronica bij aangesloten webshops. Zo spaarden we dit jaar alweer 115,12 euro bijeen. Onlangs vroegen we om een uitbetaling, en het bedrag werd netjes gestort op onze bankrekening. Voor ons als jonge ouders is dat geld heel welkom.

Weekendje weg

"Voor onze laatste Center Parcs vakantie kregen we maar liefst €47 korting dankzij FamilyCard. Ook voor Booking.com en Decathlon heb ik al mooie kortingen bijeen gespaard. En ze betalen die korting altijd netjes op onze bankrekening. We sparen die op, tot dat we genoeg hebben op opnieuw een leuk weekendje weg te boeken voor het hele gezin”   >> Heb jij nog geen FamilyCard? Word gratis lid.

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)