Wintersolden 2020: wat nu kopen?


De winter solden zijn weer van start gegaan en het is tijd om nu uw slag te slaan. Duizenden producten uit vele verschillende categorieën zijn nu flink afgeprijsd. Van kledij tot reizen en van hobbyartikelen tot seizoensgebonden artikelen. In de winter solden kunt u alles vinden wat uw hartje begeerd, vaak tegen een aanzienlijk gereduceerd tarief. Dus waar wacht u nog op? Koop nu dat leuke kleedje wat u al heel lang wilt hebben? En onder dat leuke kleedje horen natuurlijk ook die stoere botjes. Gelukkig zijn ze beiden nu in de solden!

Welke producten zijn interessant om te kopen tijdens de solden
Er zijn heel veel producten die u in de solden kunt kopen. Toch zijn er een aantal artikelen die u echt niet mag missen. We zullen er een aantal van op een rijtje zetten zodat het shoppen voor u nog makkelijker gemaakt zal worden en u niet de keuzestress zult ervaren van het gigantische solden aanbod.


– Seizoensgebonden artikelen: U zult zien dat er nu flinke afprijzingen zullen zijn op seizoensgebonden artikelen. Denk hierbij aan artikelen rondom Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw. Dit zijn festiviteiten die elk jaar weer terugkomen, dus waarom niet nu al alles kopen voor volgend jaar? Als u deze festiviteiten viert is het zonde om volgend jaar alles voor de volle prijs te moeten aanschaffen terwijl dat nu ook voor zeer gereduceerde tarieven kan. Vooral artikelen zonder een houdbaarheidsdatum kunt u eeuwig bewaren. Denk hierbij aan kerstballen, kerstverlichting, sinterklaas- en kerstinpakpapier, sneeuwpoppen en kerstmutsjes. Deze seizoensgebonden producten kunt u in de solden vinden tegen kortingen tot een 70%. Als dat de moeite niet is…


– Warme wintertruien en stevige botjes:

Laten we eerlijk zijn, in België ervaren we langer het koude weer van de winter dan de warme zonnestralen van de zomer. Elk jaar lijkt het ook kouder te worden dus winterkleding inslaan is geen slecht idee. In de winter solden kunt u de leukste winterkleding vinden waar u niet de volle prijs voor hoeft te betalen. Zo zijn er veel modehuizen en boetiekjes die kortingen hanteren die varieren tussen de 20% en 70%. Gezien de winter elk jaar terug keert kunt u nu het beste al beginnen met uw wintergarderobe voor 2020 samen te stellen. Als u gaat voor klassieke kleuren en designs kunt u hier jarenlang plezier van hebben. We raden af om voor artikelen van de trend afdeling te gaan. Grote kans dat er volgend jaar weer een nieuwe trend is en de huidige trendy kleding uit de mode zal zijn. Als u kiest voor effen kleuren zit u goed. Dit is te allen tijde chique en tijdloos. Ook is het slim om nu uw botjes voor volgend jaar te kopen. Steve botjes kunt u het hele jaar door dragen en niet enkel in de winter, maar door ze nu in de solden te kopen zult u wel veel geld kunnen besparen waarmee u weer een ander artikel kunt kopen.


– Kinderkleding:

Het kopen van kinderkleding tijdens de solden is een groot favoriet onder de mama’s en papa’s. Naast dat u leuke items voor de rest van de huidige winter kunt scoren, kunt u ook investeren in kleding op de groei. Op de groei kopen betekend dat u de kleding niet in de huidige maat van uw kind koopt maar in een maat groter. Vooral jonge kinderen, onder de 10 jaar, groeien elk jaar flink door. Door kleding in een maat groter te kopen heeft u al wat toffe kleding voor volgend winterseizoen. Kinderschoenen op de groei kopen wordt niet geadviseerd. Maar met kinderkleding zit u altijd goed!


– Elektronica en telefonie:

Ook op elektronica en telefonie kunt u mooie kortingen terugvinden. Vaak zijn het producten van het huidige of voorgaande seizoen die in de solden worden aangeboden. Maar laten we eerlijk zijn, wanneer u een stijltang of krultang koopt maakt het toch helemaal niet uit uit welk seizoen dit product komt. De tangen doen het nog perfect alleen heeft het nieuwe model misschien net een ander design of een andere kleur. Aan de kwaliteit is niks veranderd dus waarom zal u tientallen euro’s meer betalen voor het nieuwste model terwijl de oude het ook nog prima doet?


Dit geld ook voor de wereld van de telefonie. Elk jaar worden er wel nieuwe telefoons uitgebracht. Denk hierbij aan een nieuwe Apple of een nieuwe Samsung. Hier hebben de nieuwe modellen wel vaak een nieuwe functie, maar een nieuwe functie betekend niet altijd direct dat dit ook een beter item is. Vaak zijn de verschillen zo nihil of niet iets wat van toepassing is voor uw telefoongebruik, maar toch betaald u hier flink voor bij. Dat is zonde! Vergelijk voor het kopen van een nieuwe mobiel de features en u zult zien dat u met het ‘oudere model’ even goed af bent.

Winter solden vs Black Friday
Nu denkt u misschien, ik heb al veel gekocht tijdens Black Friday, wat is nu exact het verschil? Tijdens Black Friday heeft u maar een beperkt aantal dagen om de items die u wenst te kopen aan te schaffen. Er ontstaat een grote druk van ‘nu nu nu’ waardoor er vaak impuls aankopen worden gedaan waar u achteraf spijt van kunt krijgen. De winter solden duren langer waardoor u goed de tijd heeft om een weloverwogen beslissing te maken omtrent uw aankoop. Ook zijn de kortingen op de producten tijdens de winter solden hoger en worden er meer producten aangeboden. De winter solden zijn dé solden om het vorige jaar af te sluiten. Veel producten gaan uit het assortiment en moeten nog verkocht worden. Tijdens Black Friday is dit niet het geval. U zult ook zien dat veel artikelen die met een korting van 20% tijdens Black Friday wederom worden aangeboden met een korting die dit keer hoger zal liggen.

Altijd extra korting via de Family Card
Nu we het toch over kortingen hebben willen we het ook nog kort hebben over de Family Card.
Dit is een online platform waar u altijd een extra korting kunt krijgen in uw lieveling webshops. U bezoekt via deze website https://www.familycard.be uw favoriete webshop nadat u zich heeft aangemeld en ingelogd bent. U zult per webshop zien hoeveel extra korting u zult krijgen. En extra kortingen zijn altijd mooi meegenomen toch? Zo bespaard u veel geld dat u vervolgend weer voor een ander leuk item kunt gebruiken!

Veel shop plezier!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top