Op zoek naar exclusieve fanmerchandise? Large!

Wie op zoek is naar exclusieve fanmerchandise is bij Large aan het juiste adres. Het idee om fanmerchandise te verkopen is ontstaan begin de jaren tachtig toen Large en EMP, respectievelijk in Nederland en Duitsland, catalogi verdeelden waarin de fans van alternatieve muziek hun favoriete fanmerchandise konden terugvinden. De catalogi van Large en EMP bestonden uit een erg groot aanbod van heel verschillende soorten fanmerchandise, gaande van unieke t-shirts tot coole accessoires om jouw look helemaal compleet te maken. Wie een echte muziekliefhebber is, koopt nu nog steeds z’n fanmerchandise bij Large!

Fanmerchandise van A tot Z

Vandaag de dag, ongeveer 30 jaar later, kan je als muziekliefhebber nog steeds terecht bij Large om er fanmerchandise te kopen van jouw favoriete muziekband. Nog steeds kan je er artikelen kopen zoals t-shirts en andere typische bandmerchandise. Maar het grote verschil met het ontstaan in de jaren tachtig is dat het aanbod van Large nog groter is geworden. Tegenwoordig biedt Large artikelen aan in heel Europa en bestaat het aanbod uit meer dan 20.000 verschillende artikelen. Met dit aanbod van kleding, muziek en andere merchandise van muziekbands, maar ook van films, series en games, is Large de grootste aanbieder geworden van dergelijke artikelen. Een leuke referentie naar de beginperiode van Large is de catalogus, die nog steeds beschikbaar is.

Mis niets van jouw favoriete band

Large sprint vooral in het oog vanwege het groot aanbod van bandmerchandise. Wanneer je een kijkje neemt in de webshop van Large, dan zal je al snel ontdekken dat er een groot aanbod te vinden is van heel veel verschillende bands. En met verschillende bands, bedoelen we ook echt veel uiteenlopende bands. Zo kan je er bijvoorbeeld t-shirts vinden van bands die wereldwijd gekend zijn zoals bijvoorbeeld Linkin Park, System Of A Down, Black Sabbath, … Maar als je echt die hard fan bent van een kleinere band die niet iedereen kent, dan is de kans groot dat je bij Large toch iets zal vinden waar je geen nee tegen zal kunnen zeggen. Vaak vind je er ook nog eens exclusieve artikelen of limited-edition producten die in beperkte oplage te koop aangeboden worden.

Profiteer van exclusieve voordelen en andere extra’s

Als echte muziekliefhebber of die hard fan van een bepaalde muziekband wil je natuurlijk zo veel mogelijk op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe t-shirt of ander cool artikel te koop aangeboden wordt. Als er bovendien exclusieve fanmerchandise aangeboden wordt die je nergens anders kan vinden, dan wil je dit uiteraard niet missen. Door je in te schrijven als Backstage Club-lid krijg je VIP toegang tot exclusieve aanbiedingen, artikelen en prijsvragen. Van zodra er een nieuw artikel van jouw favoriete band beschikbaar is, ontvang je hier van een melding in jouw mailbox. Zo is de kans dus groot dat je tijdens het volgend festival niemand anders zal zien met dat ene exclusieve t-shirt van jouw nummer één band.

Koop de coolste Kerstgeschenken

De Kerstperiode is met voorsprong de mooiste periode van het jaar waarin we elkaar verrassen met leuke cadeautjes. Als je nog op zoek bent naar een origineel Kerstgeschenk waar je ongetwijfeld punten mee zal scoren, dan is Large voor jou the place to be. Naar aanleiding van de Kerstperiode vind je bij Large heel veel coole artikelen zoals mutsen, sjaals, keukenspullen, levensmiddelen, decoratie, sieraden, accessoires, … Heb je zelf even geen inspiratie? Ontdek dan het ideale cadeau door gebruik te maken van de Gift Finder die je kan terugvinden op de homepagina van Large. Zo maak je van Kerst de coolste periode van het jaar.

Tip: pak 25% extra korting op jouw Large bestelling

Met de kortingscode CYBEREMP25 pak je 25% extra korting op jouw order bij Large. De kortingscode is geldig op 30/11 op elke online bestelling vanaf 65 euro. De kortingscode is niet geldig op de volgende artikelen: Media, Tickets, Books, Gift Voucher, Products with donation, Rammstein, Böhse Onkelz, Sea Shepherd, Sale.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top