Jij zegt toch ook geen neen tegen 25 euro extra shoppingbudget?

Wat als…
… jij, een diehard fashionlover op de eerste rij mag zitten bij de exclusieve lancering van het nieuwe modeseizoen? Of een unieke beautyworkshop mag bijwonen waar je eindelijk eens die ‘smokey eyes’ kan uitproberen? Of kan aanschuiven aan tafel bij een sterrenchef die je laat proeven van smaaksensaties waarvan je niet wist dat ze bestonden? Jah…klinkt allemaal fantastisch, maar helaas enkel weggelegd voor de happy few zeker? We horen het je zo denken. En je hebt gelijk: deze overheerlijke goodies zijn enkel voorbehouden voor de ‘privileged members’ van de Bijenkorf, maarrrr… – en nu komt het beste deel – jij kan ook zo’n bevoorrecht lid worden en zelfs helemaal gratis!! Say what?! Inderdaad, bij de Bijenkorf is iedereen welkom en als je nu lid wordt, krijg je maar liefst 25 euro extra shoppingbudget bij aankoop vanaf 150 euro. Gewoon, zomaar, als welkomstgeschenk! Dat moeten we geen twee keer zeggen, toch?  

Exclusiviteiten op vlak van fashion, beauty, food & lifestyle

Een zeshoek met een deel van een bijengraat in. Het doet ongetwijfeld een belletje rinkelen of misschien heeft dit logo al een serieus Pavlov-effect op jou. Het is het beeldmerk van de Bijenkorf, een luxewarenhuis met roots in Amsterdam en al 150 jaar een sterk merk in Nederland. Sinds 2016 bieden ze ook in België een volwaardige online Flagstore aan. Je vindt er een compleet assortiment van fashion in de ruimste zin van het woord tot de mooiste woonaccessoires. Een inspirerende plek met verrassende items en klinkende merken, een 360° shopbeleving en een premium service zijn zeker redenen waarom je de Bijenkorf moet opslaan bij je favorieten op je Chrome bladwijzerbalk.

Hun missie is niet voor niets “het meest inspirerende, verrassende en creatieve warenhuis te zijn waar iedereen bijzonder is”. En dat bijzonder zijn, dat voel je wel. Bij de Bijenkorf ben je geen klant, maar een gast en zeker als je een geprivilegieerd lid bent. Zoals het een goede gastheer of gastvrouw betaamt, word je regelmatig door hen op sleeptouw genomen en mag je met al je zintuigen genieten van een walhalla aan exclusiviteiten op vlak van fashion, beauty, food en lifestyle.

Naast extra services en speciale membervoordelen die je blij maken, organiseert de Bijenkorf regelmatig bijzondere evenementen waarvoor jij – als Bijenkorf member – een invitatie mag verwachten. Het zijn dan ook geen alledaagse events, maar verrassende en soms onverwachte uitstapjes die je misschien zelfs uit je comfortzone laten stappen of je anders gewoon eens verwennen en in de watten leggen.

Een lezing van je favoriete auteur die net een nieuw boek heeft uitgebracht, een exclusieve rondleiding op een buitengewone tentoonstelling, de nieuwste trends spotten aan de zijlijn van de catwalk tijdens een fashion show, professionele beauty-experts die je persoonlijk online advies geven voor de verzorging van je huid, …. en zo kunnen we wel nog even doorgaan. Als Bijenkorf member mag je je dus wel aan wat meer verwachten dan een soldeke of een promotie die leuk meegenomen is.  

25 euro extra korting voor privilege members

Je kent wel het gevoel als er totaal onverwachts een uitnodiging in de bus valt voor een leuk uitje. Je kijkt er naar uit om je eens op te kleden, naar de kapper te gaan, de babysit te regelen en een partner in crime te zoeken om je te vergezellen. Hetzelfde speciale gevoel krijg je als je je registreert voor het Privilege Membership van de Bijenkorf. Wat ook zeker is, is dat je momenteel 25 euro extra shoppingbudget krijgt om je favoriete items bij Bijenkorf te scoren. Natuurlijk krijg je die extra euro’s niet zomaar in je pollekes geduwd, maar het scheelt niet veel. Het enige wat je ervoor moet doen is je aanmelden voor het gratis membership-programma en dan krijg je zomaar 25 euro korting bij een aankoop vanaf 150 euro. Ben je al lid? Good on you! Dan kan je in je account de vouchercode verzilveren en gewoon toevoegen aan je winkelmandje.

Het nieuw seizoen staat voor de deur en we kunnen ons inbeelden dat je kleerkast nog wat hiaten vertoont in de vorm van een trui of broek of kleedje. Zie ik daar overigens ook nog een gaatje in je schoenenkast dat nog moet opgevuld worden? Of wil je het thuis extra gezellig maken en je interieur wat pimpen met nieuwe woonaccessoires of herfstdecoratie? Met 25 euro extra korting is het nu het moment om er een kopje koffie of thee bij te nemen, je shopping antennes aan te zetten en op www.debijenkorf.be op zoek te gaan naar je favoriete spullen. Maar vergeet je niet eerst te registreren als privilege member zodat je meteen geniet van alle voordelen die de Bijenkorf voor jou in petto heeft.

Registreren doe je heel eenvoudig en snel op https://www.debijenkorf.be/privilege-member-worden. Lid worden is volledig gratis en bovendien word je verwend met heel wat leuke extra’s:

Gratis verzending, exclusieve cadeaucards en acties, gratis inpakservice voor geschenken, gepersonaliseerde nieuwsbrieven op maat van jouw passies en interesses, online stylingadvies, enz.

Geef toe dat er geen enkele reden is waarom je geen lid zou worden van de Bijenkorf ledenclub. Iedereen wil toch genieten van exclusieve voordelen die het leven niet alleen mooier, maar ook makkelijker maken?

Registreer je nu als privilege member bij de Bijenkorf en warempel, je voelt je al meteen een beetje meer bijzonder. Vergeet niet bij het shoppen op www.debijenkorf.be eerst in te loggen op Familycard.be. Zo doe je tweemaal voordeel en daar houden we van!

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top