Laatste update 31•03•2021

De beste lingerieweetjes ontrafeld

FASHION

De beste lingerieweetjes ontrafeld

Sensuele lingerie of frivole ondermode… definitely a girl's best friend! Hoog tijd dus om er een ‘intieme’ chitchat over te hebben en enkele van de beste lingerieweetjes onder de loep te nemen.  

 

Welke lingerie draag je best onder een jurkje?

Heb je het perfecte feestjurkje gevonden voor kerst en nieuw? Als je het beste uit je figuur wil halen en shinen als nooit tevoren, besteed dan extra aandacht aan je lingeriekeuze. Het goede nieuws is, is dat er voor elk soort jurk bijpassende lingerie bestaat. Is het een nauwaansluitende jurk? Dan heb je natuurlijk het liefst dat er geen naden zichtbaar zijn van je lingerie. Shapewear doet hier de trick. Je kan kiezen voor een naadloze body of slip. Ook een T-shirt bh heeft geen zichtbare naden en kan je perfect dragen. Bovendien camoufleer je met shapewear de punten waar je minder blij mee bent. Een win-win noemen we dat! Een strapless bh is de musthave als je een halterjurk of een kleedje met blote schouders draagt. Zo heb je geen last van zichtbare bandjes en krijg je toch de steun die je nodig hebt. Een doorschijnend jurkje? Yep, ook hier is shapewear magic. Mag je bh toch gezien worden? Ga dan voor een opvallend exemplaar met enkele leuke details die je look nog specialer maken. Zorg dat jij helemaal klaar bent voor de feestdagen en doe nu al je lingerieshopping bij Hunkemöller.

Hoe trek je feilloos een panty aan?

Als het wat kouder wordt en we willen toch graag een jurkje of rokje aan, is een panty of collant een echte aanwinst. Benenmode is absoluut in en gaat je rok of jurk net extra flatteren. Een panty, al dan niet met glitters, staat zelfs heel stijlvol en geeft een extra sparkle aan je feestelijke look. Voorzie je altijd een extra paar omdat je een neus lijkt te hebben voor ladders in je kousen? Vanaf nu is dat niet meer nodig, want met deze tips word jij een echte pro in het aantrekken van panty’s.

  1. Draag geen sieraden, ringen of horloges die kunnen vasthaken in je panty. Let ook op dat je nagels geen scherpe hoekjes hebben.
  2. Voor je de panty aantrekt, rol je het ene been helemaal op tot het gedeelte voor de tenen. Zo kan je heel makkelijk je voet in je panty steken. Doe vervolgens hetzelfde met het andere been van je panty.
  3. Trek je panty vervolgens tot over de knie en ga zo verder over de heupen tot aan je middel.
  4. Voilà, jij hebt zonet feilloos je panty aangetrokken. Hoezee!

Deze tips gelden overigens ook voor gebreide exemplaren, al hoef je hier niet snel te vrezen voor een ladder. Toch een ladder? Doe er dan snel wat doorzichtige nagellak op zodat het scheurtje niet verder uitloopt.

Wat draag je best onder een witte blouse?

Een classic onder de lingerieweetjes die je vanaf nu nooit meer vergeet. De regel is: kies een kleur die het best aansluit bij je huidskleur. Ondermode in huidskleur is dus de beste oplossing. Heb je een lichtere huidskleur, dan kan je ook lichtgrijze of roze tinten dragen. Rood kan, als je een donkerdere huidskleur hebt. Zwart of wit contrasteert teveel met je huidskleur en is not done.

Is ondermode een gepast cadeau voor onder de kerstboom?

Tuurlijk dadde!  Een sexy lingeriesetje van je lief is toch een echte hit? Trouwens, laat hem terloops even je lingeriematen weten :-). Of wat dacht je van knuffelzachte sloffen voor je BFF? En zelfs voor je trouwe viervoeter kan er een pakje onder de kerstboom met de schattigste honden onesie die je ooit gezien hebt. Ideetjes troef bij Hunkemöller en handig ingedeeld om je het kiezen wat makkelijker te maken.   Happy lingeriehunting en nu zeker met 25% korting op de hele collectie!!      

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)