Laatste update 16•03•2021

Natuurlijk en cosy

DECO

Natuurlijk en cosy

Bloemenprints, warme aardekleuren, zachte tinten, aaibare stoffen en natuurlijke materialen toveren onze interieurs om in gezellige cocons. Cosy, kleurrijk en een vleugje zuiders.

Warme gloed

Flamant lanceert dit seizoen vijf nieuwe kleuren, waaronder “Vallauris”, een tint die aanleunt bij terracotta, het materiaal waarmee al eeuwenlang aardewerk wordt gemaakt. Het geeft elk interieur een warm, zuiders accent.
www.flamant.com

Natuur aan de muur

Eijffinger brengt in samenwerking met Pip Studio een nieuwe lijn behangpapier uit die helemaal het zomers gevoel uitstraalt. Zoals Floris, een uitbundig bloemmotief waarin hier en daar vogels verscholen zijn. Het fijne stermotief op de achtergrond voegt een geraffineerde toets toe.
www.eijffinger.com

Zoek de aap

Arte werkt ook dit seizoen samen met het Nederlandse designlabel Moooi, opgericht door Marcel Wanders. Het resultaat is deze creatieve Tokyo Blue-collectie, een lijn muurbekledingen gebaseerd op de Japanse cultuur en natuur. Blikvanger is dit bloemmotief waarin apen verwerkt zijn.
www.arte-international.com

Rustgevende tinten

Tranquil Dawn, zo luidt de Levis-kleur van het jaar 2020. Het is een groen dat rust in het interieur brengt en een goede match vormt met poederroze.
www.levis.info

Streepje voor met Quickstep

Dat laminaat heel fancy en fashion kan zijn, bewijst Quickstep met dit gloednieuwe roze geverfde eik laminaat waarin de houtnerven nog zichtbaar zijn. Leuk om all the way voor roze te gaan of een streepjeseffect te bekomen met andere tinten.
www.quick-step.be

Warme aardetinten

Warmgeel en bruin vormen de nieuwe kleuren van Libeco, niet toevallig dé trendkleuren van het moment. Heel sfeervol om de slaapkamer, de leefruimte of de keuken in gezelligheid te hullen.
www.libeco.com

La vie en rose

"Blush" tinten doen het goed in het interieur. Zelf het tijdloze Aga kiest voor zacht poederroze. Geknipt voor keukenprinsessen.
www.agabelgium.com

Ethnicraft gaat voor linnen

De Belgische meubelfabrikant Ethnicraft pakt dit seizoen uit met een hometextielcollectie in zuiver linnen onder de naam “Lin Sauvage”. Het is een tijdloze lijn in zand- en aardetinten. Ze kan perfect gecombineerd worden met de vorige, allereerste textielcollectie van Ethnicraft die draaide rond gedurfde prints en reliëfstoffen.
www.ethnicraft.com

Grafisch en ritmisch

Tegenover de figuratieve trend in de muurdecoratie zien we strakke, grafische motieven die voor een ritmisch spel zorgen. Zoals de nieuwste Sketch-collectie van Hookedonwalls. Ze varieert van discrete toon-op-toon motieven tot opvallende colourblockings.
www.hookedonwalls.com

Aaibare muren

De zachte suède look&feel van deze nieuwe “Wildwalk”-collectie van Arte brengt warmte en gezelligheid in het interieur. Velveteen, een andere nieuwe lijn van Arte met driedimensionale motieven, oogt en voelt al even fluweelzacht aan.
www.arte-international.com

Lichtgevende schelp

Shellby is de nieuwste armatuur van Modular. De naam is niet toevallig gekozen. De armatuur, ontworpen door Jeffrey Huyghe,lijkt op een oester met een handgeblazen bol die zich net niet in het midden van de holle behuizing bevindt. De artisanale glazen bol heeft een volledig glad oppervlak.
www.supermodular.com

Mooi uitgelijnd

Behang in een afwisselend spel van effen en gearceerde, brede en smalle strepen, van Eijffinger.
www.eijffinger.com

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)