Maak van je interieur een knusse (feest)bubbel

Het ziet er naar uit dat we kerst en nieuw zullen vieren ‘en petit comité’. Dat mag alleszins geen domper op het feestgedruis zetten en al zeker niet op de gezelligheid in huis. Pimp je interieur met de leukste decospulletjes en breng dit jaar de kerstsfeer maar extra vroeg in huis. Leve de coziness!

 

 

Een gezellige sfeer in huis

Tijdens de herfst en de winter staat onze mindset ingesteld op een overload aan wat de Denen ‘hygge’ noemen. Goed gezelschap, comfy food en een glas rode wijn dabei scoren alvast hoog op ons gezelligheidslijstje. In een interieur vertaalt zich dat naar zachte stofjes, een warm kleurenpallet en flikkerend kaarslicht. Waar? Overal waar jij en je huisgenoten veel tijd doorbrengen, kan je het gezellig maken, maar meestal is de woonkamer de plaats waar we onze drang naar ‘gemütlichkeit’ het vaakst op loslaten. Fluffy kussens en een fluwelige plaid op de bank zijn onmisbaar als je in een echte cocoonmood bent. Combineer diepe, warme kleuren voor vaasjes op de vensterbank of andere leuke decospulletjes. Een cliché, maar een absolute sfeermaker die niet mag ontbreken zijn kaarsen. Ze zijn er in allerlei kleuren en vormen waardoor de combimogelijkheden ontelbaar zijn. Gerangschikt op een plankje of gegroepeerd op de salontafel, … ze zorgen steeds voor instant sfeer. Geurkaarsen met een geur van kaneel of hout versterken het cozinessmoment.

Ook bij de feestdagen horen kaarsen. Al mag het glam- en glittergehalte dan een tikje hoger. Een gouden kandelaar of kaarsenhouders in metallic-look geven meteen een feestelijk tintje aan die gezellige vibes daar bij jou thuis.

De Bijenkorf troont je met plezier mee doorheen hun warmste en meest knusse woonaccessoires.

Het feestelijkste thuisdiner

Mag het dit jaar iets meer zijn? Oh ja zeker! Het mooiste servies mag uit de kast en dat vullen we met plezier aan met allerlei fraais. Loopt er iets fout in de keuken? Dan kan je tenminste nog uitpakken met de mooiste feesttafel ever.

Wordt het een rijkelijk gevulde traditionele tafel of ga je voor minimalistisch en eenvoudig? Met de juiste accenten creëer je een groots effect en stijgt het feestelijk gehalte van je tafel zienderogen.

It’s cocktail o’clock en dat mag met de meest fancy glazen waar je met plezier je lippen aanzet. Klink je met kristal of kies je voor glazen met een leuke twist?

Heb je je trouwens ooit afgevraagd of koning Filip en koningin Mathilde eten met een gouden vork en mes? Jij doet het alvast wel, want met dit on trend bestek geef je niet alleen een royale uitstraling aan je feesttafel, maar hef je ook je gerechtjes naar een hoger niveau. Een must-try als je het ons vraagt!

Je feesttafel perfect afwerken doe je met bijpassende servetten die je voor de gelegenheid in een leuke vorm plooit. Ook stijlvol tafellinnen en decospulletjes voegen een luxueus detail toe. Kaarsen zijn hier weer de favoriete mooimakers voor je feesttafel.

Laat je inspireren door de feesttafels van de Bijenkorf en kijk alvast uit naar een übergezellig bubbelfeest.

Instant X-mas makeover

Waarom zou je nog wachten om die magische kerstsfeer in huis te halen? Dit jaar gaan we trouwens weer voluit voor een flink uit de kluiten gewassen boom.

Als versiering zijn de all time classics sowieso weer van de partij, maar we mogen ook eens helemaal uit de bol gaan. Niets leuker dan een kerstboom met een hoek af, toch? Een kerstboom in circusthema, een verwijzing naar die zoetekauw in het gezin of zeg je het dit jaar liever met allemaal beestjes? Met de kleurrijkste kerstdecoratie maak jij er ongetwijfeld een vrolijke feestboom van.

En terwijl we dan toch bezig zijn, kunnen we ook al meteen kijken voor de kerstcadeaus, want een kerstboom is pas compleet als er pakjes onder liggen.

Ideetjes voor hem of haar? De Bijenkorf staat al 150 jaar garant voor bijzondere feestdagen. Ook dit jaar is dit niet anders. Met feestelijke kledingcollecties voor het ganse gezin en de allerleukste accessoires van de mooiste woonmerken ga jij met de nodige glitter en glamour het eindejaar tegemoet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top