Laatste update 16•03•2021

Helemaal zonneklaar

DECO

Helemaal zonneklaar

Een vrolijk ogende bloemenvaas, kleurrijk glas, gin zonder kater-risico, sfeervolle verlichting en frisse geuren geven de aftrap voor een lange, mooie zomer.

Kleurige vaas

De veelkleurige “Splash” vaas van Hay is op zich al decoratief, met bloemen erbij verkeert ze helemaal in zomerse sferen.
www.hay.dk

Glazen vogels

Deze kleurige glazen vogels en vruchten zijn ontworpen door de Finse glaskunstenaar Oiva Toikka (1931-2019) voor Iittala. Zijn artisanaal gemaakte vogels zijn wereldwijd collectors items.
www.iittala.com

Gin zonder alcohol

Mocktails winnen aan de belang. Deze Ceder’s Crisp vormt een alcoholvrij alternatief voor gin, zonder aan smaak te moeten inboeten. Ideaal om het hoofd fris te houden.
www.ceders-alt-gin.com

Groene slakom

Deze slakom met bestek van ODEMARE is grotendeels gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals geperste pitten en notenschalen, een bio-alternatief voor plastic. De ontwerpster achter het merk is de Belgische Marilyn Vercruysse die zich inspireerde op de natuur in Australië, waar ze een tijd verbleven heeft.  
www.odemare.be

Er komt geluid uit de lamp

Muziek en sfeerlicht maken zomerse avonden nog gezelliger. Deze draadloze lamp van het Belgische label “Happy41” is tegelijk  een waterbestendige bluetooth speaker die je zowel binnen als buiten kan gebruiken.  Multifunctioneel én esthetisch.
www.happy41.com

Frisse zomergeur

“Omnia Golden Citrine” luidt de naam van deze nieuwste zomergeur  van Bulgari. Het is een oriëntaalse bloemengeur met frisse topnoten van Siciliaanse mandarijn en witte perzik.
www.bulgari.com

Frisse kubus

Fermob pakt deze zomer uit met drie nieuwe pasteltinten en vertaalt deze ook in een limited edition van de CUUB, een kubusvormige kaarsenstandaard. Naast de basiscollectie die in 3 groene en 3 rode schakeringen uitgevoerd is, vind je de CUUB deze zomer ook in Gris Argile, Citron Givré en Menthe Glaciale.
www.fermob.com

Zon aan de pols

Polshorloge van het Deense merk Bering met een horlogekast in goudkleurig metaal, een goudgele wijzerplaat en een horlogebandje met reliëfmotief.
www.beringtime.com

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)