Laatste update 02•02•2022

Bijna Valentijn: 5 leuke cadeau ideetjes om jouw geliefde of jezelf te verwennen!

LIFESTYLE

Bijna Valentijn: 5 leuke cadeau ideetjes om jouw geliefde of jezelf te verwennen!

Het is weer bijna Valentijn en na zo’n bewogen jaar, hebben we alle reden om van elke dag te genieten. Liep jouw partner wat overprikkeld door de vele hectische dagen met de kids thuis? Of werd het samen thuiswerken jullie soms wat te veel? Hoe dan ook is Valentijn dit jaar het uitgelezen moment om jouw geliefde eens extra te verwennen of om samen even te ontspannen. Ook als single kan jij jezelf of jouw dierbaren wat extra liefde bezorgen op deze dag. We helpen jullie alvast graag even op weg met enkele leuke cadeau ideetjes for that special someone (en dat kan dus ook jijzelf zijn 😉 ) !

 

 

1. Share your love...

Share your love this Valentine. Hunkemöller heeft weer een prachtige Private Valentijnscollectie voor jullie klaarstaan met enkele onweerstaanbare stuks. Hiermee verwen je niet alleen jouw partner, maar geef toe: als vrouw voelen we ons toch ook heerlijk in mooie lingerie? Je vindt er eveneens heel wat leuke nachtmode: deze pyjama set in velour is niet alleen super comfy, maar ook nog eens lekker sexy! Met jouw FamilyCard krijg je nu tijdelijk 6% EXTRA korting.

 

 

 

 

 

 

2. Voor de sportievere types

Is jouw vriend(in) meer het sportieve type? Of zijn jullie samen aan het sporten gegaan tijdens de lockdown? Sluit je snel aan bij Nike als member. Bovenop jouw FamilyCard korting geniet je als member vaak nog van extra mooie kortingen. Schrijf je in om hiervan als eerste op de hoogte te zijn!    

 

 

 

3. Wanneer het wat spannender mag zijn: samen of alleen

Kijk jij uit naar een spannende Valentijn? Verrijk jouw seksleven met de speeltjes van Pabo, alleen of met je partner. Of je nu op zoek bent naar jouw allereerste seksspeeltje of als je al ervaring hebt in het veld, bij Pabo vinden zowel beginners als ervaren liefhebbers precies wat ze nodig hebben. Bij aankoop van een LELO Sila luchtdrukvibrator krijg je nu een leuke massagekaars gratis én je geniet van een tijdelijk verhoogde korting via FamilyCard van maar liefst 7%      

 

 

 

4. Een cadeau waar je met z'n tweetjes van kan genieten

Vier de liefde met Bongo en geef een cadeau waar je met z’n tweetjes van kan genieten. Wat dacht je van een verwenweekend voor 2? Of schieten jullie liever in actie met een fiets- en wandelweekend? Ook een heerlijk ontbijt met bubbels zal jullie ongetwijfeld kunnen bekoren! Vergeet jouw FamilyCard niet te activeren want je geniet nu van een tijdelijk verhoogde korting van 7% !

 

 

5. Uitkijken naar een zorgeloze vakantie

We verlangen er allemaal naar om terug zorgeloos te kunnen reizen. Het is nog onduidelijk hoe onze zomer eruit zal zien en daarom misschien beter om nog even in eigen land te blijven. Verras jouw geliefde daarom met een weekendje weg. Deze zomer opent Terhills Resort by Center Parcs, een adembenemend nieuw park waar we nu al compleet van wegdromen. Terhills Resort by Center Parcs is gelegen vlakbij Maasmechelen en heeft een prachtige wellness om helemaal in te ontspannen. Je leest er hier meer over. Boek jouw Center Parcs vakantie nu via FamilyCard en ontvang tijdelijk een verhoogde korting van maar liefst 3,5% EXTRA bovenop de vroegboekdeals.

Genoeg ideetjes opgedaan? 😉 Vergeet dan zeker niet jouw FamilyCard klantenkaart te activeren!

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)