Laatste update 16•03•2021

Genieten van luxe in een prachtige natuurlijke omgeving in België

ALGEMEEN

Genieten van luxe in een prachtige natuurlijke omgeving in België

Wie toe is aan een deugddoende, ontspannende vakantie waarbij je ook nog eens baadt in luxe, kan vanaf medio 2021 terecht in het gloednieuwe Terhills Resort by Center Parcs. Een kleinschalig premium vakantiepark waar luxe en natuur hand in hand gaan bestaande uit stijlvolle cottages aan het water. Het vakantiepark is gelegen in Dilsen-Stokkem, vlakbij de grens met Nederland en net naast Nationaal Park Hoge Kempen, het enige nationale park van Vlaanderen. De prachtige natuurlijke omgeving bestaande uit bossen en paarse heiden zijn ideaal om eens even helemaal tot rust te komen. Ook in het vakantiepark zelf staat de natuur volledig centraal want zo zijn bijvoorbeeld alle cottages opgebouwd met duurzame materialen en kan je deelnemen aan verschillende activiteiten in en rond het natuurgebied.

Dagje shopppen of genieten van een wellness

Als echte natuurliefhebber kan je je in het Terhills Resort by Center Parcs helemaal uitleven. Zo kan je er bijvoorbeeld de natuur in trekken en lange boswandelingen maken, varen op het water, op pad gaan met een park ranger of een dagje helemaal tot rust komen in de wellness, het kan allemaal. Maar wat Terhills Resort by Center Parcs helemaal af maakt, is dat het op slechts enkele minuten rijden ligt van het gekende designer-outlet Maasmechelen Village, dat 7 dagen op 7 geopend is en waar je leuke kledij met fikse kortingen kan kopen. Naast Maasmechelen liggen ook andere culturele steden zoals Maastricht, Hasselt en Aken op een zeer gunstige afstand van het vakantiepark, ideaal dus voor een dagje uit! [gallery columns="2" size="full" ids="5253,5252"]

Gelegen in uniek natuurgebied met meer dan 12.000 hectare bos

Wat het vakantiepark Terhills Resort by Center Parcs echt uniek maakt, is de ligging. het vakantiepark is gelegen vlakbij het Nationaal Park Hoge Kempen in de provincie Limburg. Het gebied van meer dan 12.000 hectare strekt zich uit over gemeenten As, Bilzen, Bree, Dilsen-Stokkem, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Oudsbergen en Zutendaal. Naast de uitgestrekte dennenbossen vind je er ook prachtige paarsbloeiende heide en stuivende duinen. De grote waterplassen zijn dan weer een overblijfsel van de grind- en zandwinning die er vroeger heeft plaatsgevonden. Bovendien is de kans erg groot dat je tijdens jouw wandeltocht oog in oog komt te staan met één van de zeldzame en bijzondere dieren die er aanwezig zijn. [gallery size="full" columns="2" ids="5254,5255"]

Exclusieve cottages tot 12 personen

Het gloednieuwe Terhills Resort by Center Parcs wordt uitgebaat door Center Parcs maar in vergelijking tot de andere vakantieparken van Center Parcs, is de gekende vakantieformule voor Terhills Resort by Center Parcs net iets anders. Belangrijk om te weten is dat rust en comfort centraal staan binnen dit vakantiepark. Dat kan je meteen afleiden aan de Exclusieve cottages met extra faciliteiten zoals bijvoorbeeld een buitensauna of de aanwezigheid van een heus wellnesscomplex in het vakantiepark waar je kan ontspannen in één van de sauna's, jacuzzi's of in de hammam. Wie dat wil kan daar ook genieten van een deugddoende massage of behandeling. Aan lekker eten geen gebrek. In Terhills Resort by Center Parcs gaan de eetadresjes van brood tot de betere brasseriekeuken. Zo kan je je in The Bakery helemaal onderdompelen in de wereld van het brood en banket. Je kan er terecht om er het productieproces te volgen van bloem tot brood. Genieten van een gezellig en smaakvol diner met uitzicht op de Franse tuin kan je dan weer doen in Terhills Brasserie, waar de chef-kok met veel passie en smaak de lekkerste gerechten bereidt in een ongedwongen en sfeervolle setting. Wanneer het weer het toelaat, kan je met zand onder je voeten en met een zonnebril op je neus de vakantiesfeer opsnuiven aan de Strandbar. Aan de rand van het water kan je genieten van de lekkerste zomerse dranken in een prachtige setting en met de mooiste zonsondergangen van Limburg op de achtergrond. Ideaal dus om de avond in Terhills Resort by Center Parcs af te sluiten!

Reserveer nu al jouw verblijf in Terhills Resort by Center Parcs (en pak tot 36% korting)

Het vakantiepark Terhills Resort by Center Parcs opent z'n deuren in 2021 maar om zeker te zijn van jouw plekje in dit unieke resort kan je nu alvast jouw verblijf boeken. Dit doe je snel en eenvoudig door naar de website van Center Parcs te surfen en er jouw favoriet vrijstaande cottage aan het water uit te kiezen. Wie dat wil kan er zelfs eentje kiezen met een eigen steiger. Handig om te weten is dat er cottages zijn voor 2 tot 12 personen, ook voor gasten met beperkte mobiliteit. Verder kan je kiezen uit VIP of Exclusive. Als je nu boekt, dan kan jouw korting oplopen tot wel 36%! Meer info vind je hier Réduction Réservation Rapide (BEFR) (08/01 - 06/02)

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)