Laatste update 16•03•2021

Black Friday: bij deze webshops krijg je twee (!) keer korting

ALGEMEEN

Black Friday: bij deze webshops krijg je twee (!) keer korting

Deze vrijdag 27 november is het Black Friday. Hét moment om leuke cadeaus te kopen voor sinterklaas en kerst, want die dag gaat vrijwel altijd gepaard met ongeziene kortingen, lage prijzen en exclusieve acties. Hieronder vind je een opsomming van enkele webshops met mooie deals. Mooi meegenomen: omdat deze webshops met ons samenwerken, krijg jij twee keer korting: de Black Friday-deal van de webshop én onze FamilyCard-korting. Denk er wel aan om altijd je FamilyCard te activeren voor je iets koopt. Want pas dan haal je je twee kortingen binnen. Onze tip? Begin je shopping spree op ons Black Friday-overzicht. Omdat je daar eerst je kaart activeert, ben je zeker dat je niets vergeet. Veel shoppingplezier!

Computers, elektronica en vrije tijd

Fnac

Bij Fnac vind je elektronica zoals laptops, tablets, smartphones en speakers, maar ook videogames, speelgoed en boeken. Goed om te weten: met de gratis click & collect-service koop je iets online en kan je het al na een uur afhalen in een winkel bij jou in de buurt. Deze week krijg je trouwens al een lidkaart voor één euro (normale prijs: tien euro). Met zo’n kaart reken je het hele jaar door op extra kortingen en tal van aanbiedingen en promoties. > Ontdek alle Black Friday-aanbiedingen van Fnac.

LEGO®

LEGO® heeft niet veel uitleg nodig. Vrijwel iedereen heeft ooit wel eens iets gebouwd met de befaamde blokjes. Voor Black Friday kan je rekenen op voordelige deals, gratis cadeaus en *tromgeroffel* ... de lancering van een exclusief LEGO® Colosseum! > Ontdek de Black Friday-deals van Lego.

Fashion

ZEB

ZEB? Dat is – in hun woorden – een ‘multi-brand fashion store’. Op hun e-shop kan je dag en nacht mannen- en vrouwenkledij bestellen van meer dan 70 merken, zoals:

  • MANGO
  • FILA
  • G-Star RAW
  • Calvin Klein
  • Marcel de Bruxelles

Of spring binnen bij een fysieke ZEB-winkel in je buurt. Cadeautip voor de kerstdagen: bij ZEB kan je giftboxes kopen. Die bevatten een cadeaubon én een heleboel leuke goodies. Voor Black Friday geniet je trouwens tot 50 procent korting. > Bekijk het aanbod van ZEB.

Ted Baker

Ted Baker is een Brits modemerk uit Londen. In hun aanbod vind je elegante en klassieke kleren voor mannen, vrouwen en kinderen. Schoenen, jassen, kleedjes, shirts, overhemden, tassen: noem maar op. Hun actie voor Black Friday? 50 procent korting op bijna alles. > Ontdek het aanbod van Ted Baker.

Scotch & Soda

Scotch & Soda is een Nederlands modehuis met kleren voor mannen, vrouwen en kinderen. Polo’s, jeans, truien, jassen, blouses en zoveel meer. Met als sleutelwoorden: klassiek, stijlvol en vintage. Op hun webshop krijg je voor Black Friday tot 30 procent korting. > Bekijk de aanbiedingen bij Scotch & Soda.

adidas

Bij adidas vind je workoutkleding voor iedere sporter. Of je nu een jogger, basketbalspeler, voetballer, fitnessfan, hiker of yogapersoon bent. Voor Black Friday krijg je er tot 50 procent korting. Check zeker ook hun cadeaupagina als je inspiratie zoekt voor een kerstgeschenk. > Ontdek de Black Friday-deals van adidas.

Zalando Lounge

Zalando Lounge is net als moederbedrijf Zalando een online kledingshop. Met als grootste verschil dat je er elke dag nieuwe acties en aanbiedingen vindt. Toegang krijg je enkel als lid, maar lidmaatschap is gratis. Oh, en voor Black Friday lopen de kortingen op tot 80 procent. > Bekijk het aanbod van Zalando Lounge.

Huis en tuin

Lidl

Gezellig tafelen tijdens de feestdagen? Dan moet je bij winkelketen Lidl zijn. Op hun webshop vind je vrijwel alles: van spullen voor je huis en tuin tot speelgoed en elektronica. En dus ook bijvoorbeeld kerstversiering en een gourmetset. Er zijn nu al elke dag nieuwe deals die maar 24 uur beschikbaar zijn, en dat tot en met maandag 30 november. > Bekijk de Black Friday-deals van Lidl.

Meubels, decoratie en design

Meubis

Een nieuw bed? Andere tafels en stoelen voor je eetkamer? Je hoekzetel vervangen? Meubis maakt het mogelijk. Deze Maldegemse meubelzaak levert gratis in België, Nederland en Frankrijk. En voor Black Friday geniet je kortingen op hun hele aanbod. > Ontdek snel de Black Friday-deals bij Meubis.

Designonline 24

DesignOnline24 is een online woonwinkel voor betaalbare, trendy designmeubels. Van lounge- en bureaustoelen tot een tafel voor buiten. En dat in uiteenlopende stijlen, van industrieel tot Scandinavisch. > Ontdek snel de Black Friday-deals bij Designonline24.

Internet en telefonie

Orange

Voor telefonie, internet en televisie moet je bij Orange zijn. Goed nieuws als je een nieuwe smartphone wilt: voor Black Friday staan hun prijzen uitzonderlijk laag. > Bekijk alle Black Friday-deals bij Orange.

Varia

Nord VPN

Wil je écht veilig surfen op het internet? Bestel dan een VPN. Daarmee creëer je een afgeschermde ruimte op het web en voorkom je dat bedrijven en organisaties zien wat je online doet, en van waaruit je dat doet. Koop je je VPN-abonnement bij NordVPN voor Black Friday? Dan krijg je 68 procent korting én drie maanden gratis. > Krijg 68 procent korting en drie maanden gratis op je VPN.

Wonderbox

Al gehoord van Wonderbox? Bij hen koop je geschenkdozen volgens verschillende thema’s:

  • Amusement
  • Verblijf
  • Avontuur en sport
  • Wellness
  • Gastronomie
  • En meer

Koop bijvoorbeeld een Wonderbox voor een weekendverblijf in Frankrijk, Spanje of Italië. Of voor een toffe activiteit, zoals een bierdegustatie, shiatsumassage of paintballsessie. Voor Black Friday krijg je tot 20 procent korting op bepaalde geschenkdozen. > Ontdek het aanbod van Wonderbox.


Wil je een volledig overzicht van onze webshop-partners met Black Friday-deals? >> Ontdek alle webshops die meedoen.

Word nu gratis lid van onze family en ontvang een welkomstbonus van 500(€5)